2013. november 12., kedd


Kedves Olvasók, és Kedves Hallgatók!

Mivel Aranyalap című zenés műsorommal a nyár vége óta jelen vagyok az éterben a Kerepes Rádió frekvenciáján, illetve az interneten a Kerepes Rádió Online adásában, ezen a helyen teszem lehetővé, hogy akinek olyan zenés kívánsága van, amelyik illeszkedik az Aranyalap műsorának hangulatába, az üzenetben leírhassa nekem a kérését. A műsort általában pénteken vagy szombaton szerkesztem, és a hétvégén veszem fel, így a keddi adásban azokat a kívánságokat teljesíthetem, amelyek péntekig beérkeznek. A későbbi kívánságokat a következő heti műsorban tudom sorba venni.

Mivel a Kerepes Rádiónak van kívánságműsora, a magam heti két óráját nem kívánom átalakítani olyan műsorrá, ahol bármelyik rádión meghallgatható zeneszámokat játszanék le. Inkább csemegéket szeretnék elővenni a lemezszekrényemből, de aki hallotta már a műsoromat, az felmérheti, hogy mire számíthat tőlem. Néhány ötletet azért ide írok.

Szívesen játszom régi rock and roll felvételeket, régi és ritkán hallott slágereket, valamint olyan a progresszív rock kategóriájába tartozó zeneszámokat, amelyeket a kereskedelmi rádiók általában mellőznek.

Szeretettel várom tehát a kívánságokat, és addig is jó rádióhallgatást kívánok Önöknek minden kedden délután négytől, vagy az ismétlés időpontjában minden szerdán, délután hattól a Kerepes Rádió elérhetőségén!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése